Kagen no Tsuki

A cím egy kedvenc filmem / mangám címe. Napjaim és fan vinnyogásom olvashatatlanul ^^" Ezen igyekszem változtatni. Egy 18 éves dorama, ázsia és zene mániás lány lennék. Aki ugyan közgazdaságot tanul a suliba de a négy lehetséges jövőkép között egyikben sem szerepel ennek tudása. Lassan két és fél éve pedig a dorama.hu adminisztrátoraként is tevékenykedem. ^^

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Archívum

Bye-Bye széplányok XD

2008.10.14. 20:28 :: Aya-san

Igen a kínaiak ezt mondták nekünk XD

Suliba ma jött a segédtanár, aki angol tanárnak tanul és mivel kellenek neki órák ezért jött a suliba. Minket vagyis az angol kezdőket fogja tanítani 2 vagy 3 hétig :3 De iszonyat rendes, kedves és nagyon jól elmagyarázza a dolgokat. Ma inkább csak összeszedtük hogy mit tudunk mi az amit nem kellet volna még, csak azért tudjuk mert haladokkal vagyunk eggyütt. szóval jó lesz ez az angol szintfelhozó óra ebbe a 2 vagy 3 hétbe. Ma volt próba spanyol nyelvvizsga. Rigó utcai nyelvvizsga központ jött tehát soki esélyünk volt T_T Na mindegy hamarabb beadtam mert mennem kellet japánra.
Japánon ismét felfedeztük hogy kicsivel (pár nappal talán 1 héttel) több és nyelvvizsgázunk japánból :( Pánikku~ XD Mikor meg mentünk el megvártuk a kínaiakat (olyan édi teszteket írtak :3 fogyi fagyi helyett, hideg a teve, sós a kenyér stb XD de olyan édik~) és mikor mentünk el akkor a szemcsis bishi mondta nekünk hogy bye-bye szép lányok~ ááá *imád imád, de még mindig a magas bishi tetszik jobban XD*Aztán mentünk árkádba, megbeszéltük hogy haloweenkor vámpír klán leszünk Maya pedig az áldozat lesz egy fehér szakadt véres ingben XD Kaachama vett ruhákat még kicsit dumáltunk ettünk fagyit és mentünk haza.

Szólj hozzá!

Címkék: napok sulis bishounen uresii~

A bejegyzés trackback címe:

https://aya-san.blog.hu/api/trackback/id/tr78714162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása